logo Rustenburg Consultancy, bedrijfsstrategie, marktstrategie, productstrategie

India. Snel groeiend subcontinent met veel perspectief.

CommerciŽle kansen
De commerciŽle kansen in India zijn aantrekkelijk, maar zonder een goede voorbereiding en begeleiding zijn de risicoís ook manifest. Ondanks de economische crisis groeien de Indiase markten fors. Een groeiend deel van de bevolking stelt steeds hogere eisen aan kwaliteit, variatie, comfort en mobiliteit.

business in India Dichterbij dan u denkt

Grote vraag
Indiase leveranciers hebben niet de technische kennis en vaardigheden in huis om hoogwaardige producten en diensten te leveren. Daarom is de vraag naar Ďup to dateí technologische systemen, machines, Ďequipmentí en opleiding groot in India.

PotentiŽle markt
Voor Nederlandse bedrijven met hoogwaardige technische producten en diensten is India in toenemende mate een interessante (potentiŽle) markt. Het aandeel van Nederland loopt nog achter bij dat van andere landen.

Diensten
Wij zijn goed bekend met India, kennen de succes- en faalfactoren en kunnen daarom goed inspelen op uw specifieke individuele mogelijkheden, wensen en intenties. Wij investeren fors in India.

Rustenburg Consultancy vertegenwoordigt Dr. Wamser + Batra GmbH, een management en consultancy onderneming gericht op India. Wij zijn u graag van dienst, indien u:

Uw mogelijkheden in India
Er zijn verschillende mogelijkheden om Indiase markten te leren kennen, zoals een specifiek marktonderzoek laten uitvoeren of in een verkenningsreis heel gericht Indiase marktpartijen bezoeken. U kunt met een agent in zee gaan, een eigen dochteronderneming oprichten of een joint venture aangaan. Iedere vorm heeft voordelen en risico's.

Wij hebben daarvoor specifieke kennis en ervaring beschikbaar. De aanpak verschilt per onderneming, maatwerk is gewenst. U kunt ook samen met collega-ondernemingen Indiase markten bewerken.

Hierover willen wij graag met u van gedachten wisselen. Het zou ons een genoegen zijn, indien u de uitdaging aangaat.

Website redesign - Buro Ben van Treur